TÜRKAN SAYLAN ÇOCUK SOSYAL TESİSİ YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Bilecik Belediyesi Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi, geleceğimizin yarınlarına ışık olacak bireyleri yetiştirmek üzere kapılarını ikinci kez açtı.

16 Eylül 2020 Çarşamba 13:05
319 Okunma
TÜRKAN SAYLAN ÇOCUK SOSYAL TESİSİ YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Bilecik Belediyesi Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi, geleceğimizin yarınlarına ışık olacak bireyleri yetiştirmek üzere kapılarını ikinci kez açtı.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu tarafından salgınla mücadele kapsamında belirlenen kurallar çerçevesinde çocuklara hizmet vermeye başlayacak olan tesis için yeni kayıtlar başladı.

Eylül ayı belediye meclis toplantısında alınan karar gereği ismi, Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi olarak belirlenen gündüz bakımevinde çocukların, aydınlık ve umutlu yarınlar için en iyi şekilde yetiştirilecek.

Salgınla mücadele çalışmalar kapsamında gerekli hijyen şartları yanı sıra yapılması gereken işlemlerin hazırlandığı tesiste, 3-6 yaş arasındaki çocuklar, eğitici ve öğretici oyunlar yanı sıra, birçok başlıkta verilen eğitimler ile geleceğe en iyi şekilde hazırlanacaklar.

Vatandaşlar, 21 Eylül’de çocuklarımıza ikinci kez kapılarını açacak tesise yeni kayıt yaptırmak için Bahçelievler Mahallesinde bulunan Bilecik Belediyesi Bien Seramik Bilgi Evi alt katında yer alan Çocuk Sosyal Tesise başvuruda bulunabilirler.

BAŞKAN ŞAHİN: ‘’SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN BİRÇOK GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Belediye Başkanı Semih Şahin, Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi’nin kapılarını açması dolayısıyla yaptığı açıklamada, ‘’Bilecik Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğin birçok güzel örneğini sergilemeye devam edeceğiz.

Amacımız, çalışan kadınlarımızın günlük hayatlarında kendilerine katkı sunmak ve çocuklarımızı yarınlara en güzel şekilde yetiştirmektir. Bilecik’imizde sosyal belediyecilik anlamında ilk olan bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız burada geleceğe emin ellerde yarınlara hazırlanacaklar. Çünkü çocuklarımız demek, umutlu yarınlarımız demektir. Bizler bu düşünceyle her zaman tüm çocuklarımız ve kadınlarımızın yanında yer alacağız.’’ İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.09.2020 13:11
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERTürkansaylan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle