TESLİM EDİLDİ 3200 ADET

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Bilecik İdari ve Mali Birimler Müdürü Sedat Çakmak ve İşletme Müdürü Abdülaziz Çivik, ziyaret ettikleri Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’a 3 bin 200 kartpostalı teslim etti.  

07 Ağustos 2018 Salı 17:11
477 Okunma
TESLİM EDİLDİ 3200 ADET
banner15

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Bilecik İdari ve Mali Birimler Müdürü Sedat Çakmak ve PTT Başmüdür Vekili Abdülaziz Çivik, ziyaret ettikleri Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’a 3 bin 200 kartpostalı teslim etti.


  Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklarına teşekkür etti. Bilecik Belediyesi ve PTT Bilecik Şubesi işbirliğinde geçen yıllardan bu yana güzel bir çalışmanın devam ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Nihat Can, "Daha önceki yıllardan bu yana güzel bir çalışmayı gerçekleştiriyoruz. İlimizdeki güzellik ve özelliklerin yer aldığı pullar, ile Bilecik’imizi bölgemiz ve ülkemizde tanıtmaya devam ediyoruz. Bu tür güzel ve verimli çalışmaların devam etmesini diliyorum. Bu anlamda böyle önemli bir çalışmada bizlerle paydaş olan PTT Bilecik Şubesi yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi.


  Ziyaret sonunda, PTT Bilecik İdari ve Mali Birimler Müdürü Sedat Çakmak ve PTT Başmüdür Vekili Abdülaziz Çivik’ten pulları teslim alan Belediye Başkanı Nihat Can, konukları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.


 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle