TASARRUFA ÖĞRENCİNİN ÇORBASINDAN BAŞLADI

  Bilecik Belediyesi’nin AK Parti’den CHP’ye geçmesinin ardından belediye başkanlığı görevine gelen CHP’li Semih Şahin skandallarına bir yenisini ekledi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
06 Mayıs 2019 Pazartesi 13:44
3042 Okunma
TASARRUFA ÖĞRENCİNİN ÇORBASINDAN BAŞLADI
banner15

  Bilecik Belediyesi’nin AK Parti’den CHP’ye geçmesinin ardından belediye başkanlığı görevine gelen CHP’li Semih Şahin skandallarına bir yenisini ekledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anıtına, “O ilginç şeylerin hepsini gördüm ve hakikaten kabus gibi şey” diyen ve 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelir gelmez belediye binasındaki Osmanlı dönemine ait minyatür ve gravürleri kaldıran Şahin, Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrenci Otağı’na da müdahale etti. Belediye tarafından 4 yıl önce Öğrenci Otağı hizmete açılmıştı. Burada haftanın iki günü ücretsiz çorba, haftanın her günü de ücretsiz çay ikram ediliyordu. Ayrıca ücretsiz internet erişimi sağlanmıştı.

  Üniversite öğrencilerine çorba ve çay ikram edilen, internet erişimi sağlanan Öğrenci Otağı’na CHP kilit vurdu.

RANT KAPISI MI OLACAK?

 CHP’li Başkan Semih Şahin, 31 Mart yerel seçimlerinin sonra yönetime geçmesiyle birlikte Öğrenci Otağı’na el koydu. Öğrenci Otağı’nın kapısına kilit vuruldu. İddiaya göre, Şahin dönemiyle birlikte AK Parti’li Bilecik Belediyesi tarafından hizmete açılan Öğrenci Otağı rant kapısı haline dönüştürülecek.

 Yeni dönemle birlikte Öğrenci Otağı özel bir firmanın kullanımına tahsis edilecek. Öğrenci Otağı’nda ücretsiz olarak verilen çay ve çorba ikramı dönemi de sona erecek. Çay ve çorba içmek isteyen öğrenciler ise bir dönem ücretsiz olarak dağıtılan ikramlara ücret ödemek zorunda bırakılacak.

KAYNAK:www.yenisafak.com/gundem/tasarrufa-ogrencinin-corbasindan-basladi-3469424

Son Güncelleme: 06.05.2019 13:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Servet 2019-05-06 14:18:53

Bu daha iyi günler,Chp ne zaman halk yararına bir şey yapmış ki? Bu daha iyi günler göreceksiniz bir kaç aya kadar kendi aralarında bile anlaşamayacaklar..

Avatar
Cem 2019-05-07 12:16:09

Sanki olmuş gibi haber yapılmış. Alt tarafı bir iddiamış.

Avatar
öğrenci 2019-05-07 13:57:51

yazık çok yazık bizim için bir tas çorba ve bir bardak çayı çok görenlere Başkan yardımcısı melek hanım mutlu olmuştur herhalde

Avatar
Ali 2019-05-13 20:03:11

Chp gençlik kollarına verirler

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle