TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ BİLECİK MAĞAZASI AÇILDI

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin satış mağazası Bilecik’in Bozüyük ilçesinden sonra kent merkezinde de hizmete açıldı.

05 Şubat 2020 Çarşamba 14:31
2564 Okunma
TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ BİLECİK MAĞAZASI AÇILDI

Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin satış mağazası Bilecik’in Bozüyük ilçesinden sonra kent merkezinde de hizmete açıldı.  


 

Türk Telekom İl Müdürlüğü karşısındaki belediyeye ait binada faaliyete açılan tanzim satış mağazası direk üreticiden halka uygun fiyatla kaliteli ürünler satmayı hedefliyor.

Yüksek kalite ve özenle seçilmiş ürünlerin yer aldığı Tarım Kredi Kooperatifleri tanzim satış mağazasında doğrudan çiftçilerden alınan doğal ürünler halkla buluşurken, bir çok yeni çeşitle ürün çeşitliliği genişletildi.

Mağazada süt ürünleri, bakliyat çeşitleri, zeytin, zeytinyağı ve ay çiçek yağı, bal, pekmez ve tahin çeşitleri, temizlik ve kişisel bakım ürünleri başta olmak üzere pek çok ürün tüketiciyle buluşacak.


  Öte yandan mağazanın resmi açılışı 7 Şubat günü saat 11:30'da AK Parti'nin eski Bilecik Milletvekilliği yapan şuna Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olan Fahrettin Poyraz tarafından açılacak.

Son Güncelleme: 06.02.2020 12:21
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tarım Kredi 2020-02-07 09:42:24

Ürünleri beğendim hemen hepsi doğal ve el yapımı lezzetleri de çok güzel gerçekten denemenizi tavsiye ederim.Ürün çeşitliliği zamanla artacağını ümit ediyorum

banner22

resim yükleresim yükle