SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÜRETİLEN KULÜBELER YERLEŞTİRİLDİ

Bozüyük Belediyesi tarafından yaklaşan kış mevsimi öncesinde sokak hayvanları için üretilen kulübeler yerlerine yerleştirildi.

28 Kasım 2020 Cumartesi 13:25
71 Okunma
SOKAK HAYVANLARI İÇİN  ÜRETİLEN KULÜBELER YERLEŞTİRİLDİ
banner15

Bozüyük Belediyesi tarafından yaklaşan kış mevsimi öncesinde sokak hayvanları için üretilen kulübeler yerlerine yerleştirildi.

Bozüyük Belediyesi tarafından sokak hayvanları ve kırsal alanlardaki minik dostlarımız için yapılan  çalışmalar düzenli olarak devam ederken, ekipler yaklaşan kış mevsimi öncesinde sokak hayvanları için belediye bünyesinde  ürettikleri kulübeleri Kasımpaşa Mahallesi; 4 Eylül Mahallesi ve Çarşı Mahallesindeki yerlerine yerleştirdiler.

Yapılan çalışmalar ve düzenli aralıklarda bırakılan mamalar ile birlikte Bozüyük Belediyesi bir kez daha sokak hayvanlarının yanında olduğunu göstermiş oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle