SEVGİ VE KARDEŞLİK SOFRASI GÖLPAZARI'NDA KURULDU

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde yaşayan vatandaşlar kurulan iftar sofrasında hep birlikte oruçlarını açtı.

29 Haziran 2016 Çarşamba 08:40
655 Okunma
SEVGİ VE KARDEŞLİK SOFRASI GÖLPAZARI'NDA KURULDU

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde yaşayan vatandaşlar kurulan iftar sofrasında hep birlikte oruçlarını açtı.  

 

 

    Gölpazarı Gazimihal İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftar programına, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Gölpazarı İlçe Başkanı Semih Yavuz, AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

    Oruçların açılmasının ardından sevgi ve kardeşlik ayı olan Ramazan'da gerçekleştirilen iftarların önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:  "Öncelikle, güzel Gölpazarı'mızda düzenlemiş olduğumuz iftar programına teşrif ettiğiniz için teşekkür ediyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi bildiriyorum. Bilecik, dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan bir şehir. Tabi ki Bilecik'te, Ramazan gibi özel ve güzel bir ay, geleneklerimize, örf ve ananelerimize uygun bir şekilde geçirilecek.

 

 

    Çünkü Yunus'un dediği gibi 'Bu dünya kimseye kalmayacak.' Cenabı Allah'a ne kadar çok şükretsek azdır. Güzel bir şehirde, güzel bir ülkede ve vatanda yaşıyoruz. Ancak etrafımız ne yazık ki ateş çemberi içinde. İşte bizler de bu anlamda hem sahip olduğumuz nimetlere şükretmeli hem de bu nimetlere sahip olmayan kardeşlerimize de dua etmeliyiz. Cenabı Allah bizleri, Kadir Gecesine, Ramazan Bayramına ve daha nice ramazan aylarına ulaştırsın diyorum."

 

 

   Öte yandan Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından "Bilecik'te Çocukça Ramazan" konsepti Gölpazarı'na taşınarak, buradaki çocuklar düzenlenen aktivitelerle eğlenceli anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 29.06.2016 08:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle