SEMİH ŞAHİN'İN ADINI KULLANARAK...

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in adını kullanarak dolandırıcılık yapmak isteyen kişilere karşı belediyeden açıklama geldi.

06 Ekim 2020 Salı 13:27
552 Okunma
SEMİH ŞAHİN'İN ADINI KULLANARAK...
banner15

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in adını kullanarak dolandırıcılık yapmak isteyen kişilere karşı belediyeden açıklama geldi.


Yapılan açıklamada, "Alınan ihbarlar üzerine şehrimizde meydana gelen dolandırıcılık faaliyetlerinden dolayı Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımızın ve tüm ticari faaliyetlerde bulunan işletmelerin uyarılması gereği görülmüştür. Bilecik Belediyesi ve Bilecik Belediye Başkanımız Semih Şahin’in isimleri kullanılarak, dolandırıcılar tarafından para talebinde bulunulduğu tespit edilmiştir. Kurumumuz tarafından hiçbir kişi ya da işletmeden bu şekilde bir talepte bulunulmadığı hususunu kamuoyuna sunmak ile birlikte, vatandaşlarımızın ve işletmelerimizin bu şekildeki telefon ile veya bireysel görüşmelere itibar etmemeleri, benzer durumlarla karşılaşan vatandaşlarımızın gerekli mercilere şikayette bulunmasını önemle rica ederiz. Tüm vatandaşlarımıza önemle duyurulur" denildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle