SANATÇI AYFER ER BİLECİK'TE SAHNE ALDI

Bilecik Belediyesi tarafından Zeki Müren’in 90’ıncı doğum günü kapsamında düzenlenen konserde TRT Sanatçısı Ayfer Er sahne aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Aralık 2021 Cumartesi 16:51
101 Okunma
SANATÇI AYFER ER BİLECİK'TE SAHNE ALDI

Bilecik Belediyesi tarafından Zeki Müren’in 90’ıncı doğum günü kapsamında düzenlenen konserde TRT Sanatçısı Ayfer Er sahne aldı.


Bilecik Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen konserde sahne alan TRT Ses Sanatçısı Ayfer Er, Türk Sanat Müziğinden birçok güzel eseri Bilecikliler için seslendirdi. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, sanatçı ve ekibine çiçek takdim etti.


Başkan Şahin, Bilecik'e yakışan organizasyonlara bir yenisini daha eklediklerini belirterek, “Yeşilyurt Belediyesi olarak toplumdaki moral ve motivasyonu daha güçlü tutmak adına düzenlediğimiz etkinliklerimize, bugün bir yenisini daha ekledik.

Söylediği güzel şarkılarıyla kulaklarımızın pasını silen Ayfer hanıma salonda bulunanlar ve kendi adıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 11.12.2021 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle