SALON DOLDU TAŞTI

  Bilecik Belediyesi tarafından yapılan etkinlikler kapsamında Bilecikli kadınlar Nadide Sultan konserinde buluştu. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
09 Mart 2018 Cuma 18:34
1103 Okunma
SALON DOLDU TAŞTI

  Bilecik Belediyesi tarafından yapılan etkinlikler kapsamında Bilecikli kadınlar Nadide Sultan konserinde buluştu. 

  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konsere, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da katılarak kadınların sevincini paylaştı. Konser sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Yağcı, kadınların aile ve sosyal hayattaki yerine değindi. Yağcı, “Gerçekten kadınlar başımızın tacı, gönlümüzün ilacı, zor işlerimizin arkadaşı, dertli gönlümüzün sıkıntılarını paylaştığımız dert ortağımız, evimizin direği ve hayatımızın mimarı olan; bazen anne, bazen kardeş, bazen eş oluyorlar.

 Vatanımızın savunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Bizler aramızdaki kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirme adına bu tür buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Allah bu bir ve beraber oluşumuzun hatırına kahraman ordu mensuplarımıza güç ve kuvvet versin’’ ifadelerini kullandı.

  Sanatçı Nadide Sultan ise Bilecik’te olduğu için duyduğu memnuniyeti belirterek, kendisini Bilecikli kadınlar ile buluşturduğu için Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti. Belediye Başkanı Yağcı, etkinlikte Sanatçı Nadide Sultan’a, çiçek ve Bilecik toprağından yapılmış kahve fincanı takımı hediye etti.

  Öte yandan geçtiğimiz günlerde düzenlenen Hamiyet konserine ilgi göstermeyen halk, bu konserden dakikalar önce salonu doldu taşırdı.

Son Güncelleme: 09.03.2018 18:44
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle