S PLAKA ALMAK ARTIK ZOR

Bilecik Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı Başkanlığında gerçekleştirildi.

04 Haziran 2014 Çarşamba 13:05
3392 Okunma
S PLAKA ALMAK ARTIK ZOR

Bilecik Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı Başkanlığında gerçekleştirildi.  

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantı Meclis Başkanı ve Ak Parti Belediye Meclis üyelerinin yarım saat geç gelmesi sebebi ile geç başladı.

  3 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Bilecik Merkez Ertuğrul Gazi Mahallesi, Ezgi Sokak No: 31’de bulunan Park Alanının 350 m2’lik kısmının Merkezi Araştırma ve Analiz Laboratuvarı yapılması için Bilecik Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliğine tahsis edilmesi, Bilecik Belediyesi Özel Servis Araçları Yönetmeliğinde değişiklik yapılması ve yıllık tahsis bedelinin belirlenmesi ve İmar konularının görüşülmesi görüşüldü. Görüşülen tüm gündem maddeleri Belediye Meclisinde oy çokluğu ve oy birliği ile kabul edildi.

  Ayrıca Bilecik'te S Plakalı araçlar hakkında mevcut araçların  10 yıllık 8 bin TL olduğunu ve bundan sonra S plakaya başvuru yapacak olanların yıllık 5 bin lira artı Katma Değer Vergisi (KDV)  ücret ödeyerek S plaka almaları Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi.

  Toplantı sonunda 5 dakika ara verildikten sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin vermiş olduğu 3 ve buna karşılık Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin vermiş olduğu 8 soru önergesi karşılıklı istişare edilerek halkı bilgilendirmek amacıyla tüm önergeler Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından yanıtlandı.

 Meclis sonunda meclis üyelerine başkan Yağcı tarafından Belediye Meclis rozeti takıldı.

 

 



Son Güncelleme: 04.06.2014 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle