"PETSHOP'LARDAN HAYVAN SATIN ALMAYIN, SAHİPLENİN" UYARISI

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde ayda 250'ye yakın sokak hayvanının kısırlaştırdıklarını söyledi. Avcı vatandaşları uyararak, "Petshop'lardan hayvan satın almayın, barınaklardan sahiplenin" dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Ağustos 2021 Salı 12:00
269 Okunma
"PETSHOP'LARDAN HAYVAN SATIN ALMAYIN, SAHİPLENİN" UYARISI
banner15

 Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde ayda 250'ye yakın sokak hayvanının kısırlaştırdıklarını söyledi. Avcı vatandaşları uyararak, "Petshop'lardan hayvan satın almayın, barınaklardan sahiplenin" dedi.


Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yüzlerce hayvana ev sahipliği yaparken, ayda yüzlerce hayvan da kısırlaştırılıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, "Merkezimizde aylık yaklaşık olarak 150 tane köpek, 100’e yakın kedi kısırlaştırması yapıyoruz.

Bunun yanında yüzlerce hayvana ev sahipliği yapan barınağımızda her türlü tedavimiz mevcut olup, barınağımızda; röntgen makinemiz, ultrasonumuz, kan sayım cihazlarımız, biyokimya cihazımız, gaz anestezimiz, yoğun bakım ünitemiz mevcut.

 Bilecik merkezde çarşıda gezerken herhangi bir yaralı hayvan gördüğünde vatandaşlarımızın Sokak Hayvanları Tedavi Merkezimize haber vermesini önemsiyoruz. Bu hayvanlara canlara anında müdahale ederek, son sistem teknoloji ile tedavilerini yapıyoruz.

Merkezimizde şu anda yaklaşık 60 tane köpek 30 tane kedi mevcut ve bunların yavruları da var. Petshop'lardan hayvan satın almayın, barınaklardan sahiplenin" dedi.

Son Güncelleme: 24.08.2021 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ENGİN KAYA 2023-11-24 22:27:12

bu adam katil 30 adet köpek öldürüldü.bu haber yayından kaldırılsın germeyin halkı

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle