PAZARYERİ HALKI YENİ VE MODERN MEZBAHASINA KAVUŞUYOR

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yeniden yapılan modern mezbaha vatandaşların hizmetine açılıyor.

26 Ekim 2015 Pazartesi 11:22
1155 Okunma
PAZARYERİ HALKI YENİ VE MODERN MEZBAHASINA KAVUŞUYOR

 Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde yeniden yapılan modern mezbaha vatandaşların hizmetine açılıyor.  

 

 

  Pazaryeri'nde önceki mezbaha, günümüz şartlarına uygun ve talepleri karşılayamadığı için geçtiğimiz sene yıkılmıştı. Mevcut yerine daha hijyen ve talepleri karşılayabilecek bir mezbaha yapıldı. Yapılan çalışmaların sona gelindiği mezbahada inceleme yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, yetkililerden bilgi aldı.

 

 

 Eski mezbahanın yıkılarak yerine modern bir yapıya kavuştuğunu belirten Yalçın, “İlçemizi değiştirmeye geliştirmeye devam ediyoruz. Çok yakında modern mezbahayı halkımızın hizmetine sunacağız. Çok güzel bir yer olmuş ve artık ilçemizde yaşayan vatandaşlarız daha hijyen koşullarda hizmet alacaklar. Bizin bir sloganımız var, “Hep Birlikte Başaracağız Pazaryeri Kazanacak” diyerek hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.10.2015 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle