ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.  

22 Şubat 2018 Perşembe 14:29
265 Okunma
ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
banner15

 Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.  


  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileriyle Bilecik Gençlik Merkezi’nde bir araya gelerek, gençlerden şehir hakkındaki değerlendirmeleri aldılar.

 Burada bir açıklamada bulunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde okuyan, geleceğimizin teminatı girişken, dinamik gençlerimiz ile Bilecik Gençlik Merkezimizde bir araya geldik. Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aslan Yıldız, Bilecik Gençlik Merkezi Müdürümüz Mustafa Sadoğlu ve kurum müdürlerimiz ile gençlerimizin şehrimiz hakkında değerlendirmelerini dinledik.

 Kendilerine önümüzdeki zaman dilimi içerisinde gerçekleştireceğimiz projelerimizi anlattık.

 Deneyim ve tecrübelerimizi aktardık. Genç kardeşlerime sıcak ve samimi sohbetleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 22.02.2018 14:39
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle