O KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, içme suyu şebeke hatlarında gerekli tetkiklerin yapıldığı belirterek, herhangi bir sağlık sorununa yol açacak bulguya rastlanılmadığını söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Ekim 2021 Çarşamba 12:03
404 Okunma
O KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ
banner15

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, içme suyu şebeke hatlarında gerekli tetkiklerin yapıldığı belirterek, herhangi bir sağlık sorununa yol açacak bulguya rastlanılmadığını söyledi.


Başkan Şahin, konuyla ilgili yaptığını açıklamada, "Son günlerde karın ağrısı, bulantı ve kusma şikâyetleri ile ilgili olarak Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yoğun başvuruların olduğu gördük. Oluşan sağlık sorunları hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanlığımıza ilgili yazı ulaştı. Bunun üzerine derhal şehir şebeke suyunda gerekli tetkikler yapılmasını sağladık. Ayrıntılı analizler sonucunda Bilecik şebeke suyunda sağlık sorunu oluşturacak herhangi bir kirlilik, sorun ya da bulguya rastlanmadı. Bilecik şehir şebeke suyu hattı; 7/24 tam otomatik çevrimiçi klor ölçüm ve dozlama sistemiyle dezenfekte ediliyor. Aynı zamanda belediyemiz ile İl Sağlık Müdürlüğü tarafından periyodik denetimleri de yapılıyor" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle