NİKAH KIYAN ÇİFTLERE CANLI MÜZİK SÜRPRİZİ

Bilecik'te nikah kıyarak evlenen çiftlere belediye tarafından canlı müzik sürprizi yapılırken, genç çiftler bu uygulamaya çok memnun kalıyor.

24 Ağustos 2020 Pazartesi 14:21
309 Okunma
NİKAH KIYAN ÇİFTLERE CANLI MÜZİK SÜRPRİZİ
banner15

Bilecik'te nikah kıyarak evlenen çiftlere belediye tarafından canlı müzik sürprizi yapılırken,  genç çiftler bu uygulamaya çok memnun kalıyor.  


  Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, nikahlarını kıydığı çifte mutluluklar dilerken, çiftler salona canlı müzik eşliğinde giriyor. Belediye çalışanı müzisyen Çağrı Pala ve Özgür Şengül tarafından slow şarkılar çalınarak, davetlilere keyifli anlar yaşatıyorlar.


  "Davetliler ve çiftlerimiz keyifli anlar yaşayacak"
  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde çiftlerden Kübra Saraç ve Hüseyin Özen’in nikahlarını kıyan Başkan Şahin çiftin ve ailelerinin sevincine ortak oldu. Bilecik Belediyesi’nin her alanda vatandaşın yanında yer aldığına dikkat çeken Başkan Şahin, "Öncelikle sizlere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.  Belediye olarak yeni bir uygulamaya da bugün imza attık. Nikah salonumuzdaki tüm nikahlarımız öncesi ve sonrası çiftlere canlı müzik dinletisi yapacağız. Böylelikle davetliler ve çiftlerimiz keyifli anlar yaşayacak" dedi.


  "Bizler her zaman kadına karşı şiddete hayır diyoruz"
  Nikah salonundan erkeklere seslenen Başkan Şahin, "Bizler her zaman kadına karşı şiddete hayır diyoruz.  Artık bizde de kadın cinayetlerinin ve kadına karşı şiddetin olmamasını istiyoruz. Çünkü kadınlarımız bizim her şeyimiz. Biz onlar sayesinde varız ve onlar bizleri büyütüyor, yetiştiriyor. Bu yüzden kadınlara hiçbir zaman kötü davranmayacağız. Evlilik her iki tarafın da sorumluluğunda olduğu için evlilik cüzdanını da ikinize veriyorum’’ dedi.


  Evlenen çift Kübra Saraç ve Hüseyin Özen de Başkan Şahin ve konuklara, sevinçlerine ortak oldukları için duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Son Güncelleme: 24.08.2020 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle