NİHAT CAN, BYPASS AMELİYATI OLACAK

Kalp krizi geçiren Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, bypass ameliyatı olacak.

04 Ekim 2017 Çarşamba 09:16
1670 Okunma
NİHAT CAN, BYPASS AMELİYATI OLACAK

  Kalp krizi geçiren Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, bypass ameliyatı olacak. 

 

 

  Geçtiğimiz gün evinde rahatsızlanarak Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılan ve kalp krizi teşhisi ile Eskişehir'e sevk edilen Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can'ın bypass ameliyatı olacağı öğrenildi. Konu hakkında Bilecik Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısında konuşan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Birlikte çalıştığımız AK Parti Belediye Meclis üyemiz ve belediye başkan vekilliği görevini yapan arkadaşımız benim de çocukluk arkadaşım Nihat bey bir ağır rahatsızlık geçirdi. Bugün yanına gittim. Bir kalp krizi geçirdi. Kendisi şuanda gayet iyi.

 

 

 Hepinize de çok, çok selamları var. Ama damar sisteminde aşırı deformasyon sebebiyle stend veya başka bir şeyi kabul etmiyor. Bypass olması gerekiyor. Damarların iki tanesi değişmesi gerekiyor. Doktoruyla da görüştüm. Biraz vücudu dinlendikten sonra Perşembe günü bypass ameliyatını gerçekleştirecekler. Çalışma arkadaşımıza, kardeşimize geçmiş olsun diyoruz. Allah şifa versin. Tez zamanda aramıza dönmesini cenabı haktan niyaz ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 04.10.2017 09:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle