MİNİKLERİN ATATÜRK SEVGİSİNE ORTAK OLDU

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi’ni ziyaret ederek, çocukların hazırladığı 10 Kasım Atatürk’ü anma programına katıldı.

10 Kasım 2020 Salı 17:02
181 Okunma
MİNİKLERİN ATATÜRK SEVGİSİNE  ORTAK OLDU
banner15

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi’ni ziyaret ederek, çocukların hazırladığı 10 Kasım Atatürk’ü anma programına katıldı.

Minik öğrencilerin Atatürk sevgisine ortak olan Başkan Şahin ve eşi Serpil Şahin, çocukların hazırladığı gösteriyi izledi.

 Bilecik Belediyesi olarak, yarınların umut kaynağı çocuklara her zaman önem verdiklerini kaydeden Başkan Şahin, çocukların en iyi şekilde yetiştirilmeleri için bütün imkanları kullandıklarını söyledi.

Belediyeye ait Türkan Saylan Çocuk Sosyal Tesisi’nde eğitim gören çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Şahin ve eşi Serpil Şahin, çocuklarla şarkı söyledi ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle