MİDİLLİ ATLARI ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

Bilecik Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde hazırlanan çalışma ile Bilecikli çocuklar, iki gün boyunca midilli atları ile buluşacak.  

11 Eylül 2018 Salı 13:03
1478 Okunma
MİDİLLİ ATLARI ÇOCUKLARLA BULUŞACAK

Bilecik Belediyesi ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde hazırlanan çalışma ile Bilecikli çocuklar, iki gün boyunca midilli atları ile buluşacak.  


  Gerek çocuklar ve gerek gençler için birçok güzel çalışma ortaya koyan Bilecik Belediyesi, geleceğin teminatı çocuklar için iki günlük güzel bir etkinliğe imza atıyor. Başta dezavantajlı gruptaki çocuklar olmak üzere 12 yaş altı çocuklar; Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark’ta gerçekleştirilecek etkinlikte, midilli atlarını yakından görme imkanı bulurken, aynı zamanda birbirinden güzel eğitim aktivitesi ve boyama faaliyetleri ile tanışmış olacak.


  "Amacımız çocuklarımızı doğa ile buluşturmak ve onlara hayvan sevgisini aşılamaktır"


  Gerçekleştirilen etkinlik hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; "Belediyemiz ve Türkiye Jokey Kulübü işbirliğinde yeni ve güzel bir çalışmayı daha gerçekleştiriyoruz. Yaz tatilinde çocuklarımız için birbirinden anlamlı hizmeti sunan Bilecik Belediyesi olarak, çocuklarımıza okul öncesi güzel bir etkinlik daha sunmak istedik. Bu kapsamda Belediyemiz Pelitözü Gölpark’ta çocuklarımız iki gün boyunca Midilli atları ve seyisleri ile buluşacak. Dezavantajlı gruptaki çocuklarımız başta olmak üzere 12 yaş altı çocuklarımızın güzel ve verimli bir hafta sonu geçireceğine inanıyorum. Bütün çocuklarımızı etkinliğimize bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
  Öte yandan, 15-16 Eylül tarihlerinde Pelitözü Gölpark’ta gerçekleştirilecek etkinlikler 17.00 ve 19.00 saatleri arasında yapılacak olup, etkinliğin ücretsiz olacağı belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle