MAHALLELER GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesinin ardından Ertuğrulgazi Mahallesinde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede; "Mahallelerimizi kapsamlı alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile geleceğe hazırlıyoruz’’ dedi.  

24 Ekim 2018 Çarşamba 13:43
357 Okunma
MAHALLELER GELECEĞE HAZIRLANIYOR

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bahçelievler ve Hürriyet Mahallesinin ardından Ertuğrulgazi Mahallesinde devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede; "Mahallelerimizi kapsamlı alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile geleceğe hazırlıyoruz’’ dedi.  


 Başkan Can, Bilecik Belediyesi olarak her gün büyüyen ve gelişen Bilecik için başta fiziki olmak üzere kültürel ve sosyal alandaki çalışmalar ile topyekun bir kalkınmanın olduğuna vurgu yaptı. Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile çalışmaların gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından asfaltlama, kilit parke taşı, kaldırım çalışmaları ve yeni yağmur suyu hattı çalışmalarının birlikte gerçekleştirildiğini belirterek, başta Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü başta olmak üzere birçok birimin sahada büyük bir gayretle çalıştığını kaydetti.


  “Çalışmalarımızla mahallelerimizin 20 yıllık geleceğini hazırlıyoruz”


  Bilecik Belediyesi tarafından özellikle Ertuğrulgazi Mahallesinde gerçekleştirilen yeni yol açma çalışmaları, kanalizasyon bağlantı çalışmaları ve yeni cadde ile sokakların yapılmasıyla mahallelerin 20 yıllık geleceğinin hazırlandığını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, "Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin birçok noktasında bozulan ve ulaşımı zorlaştıran alanların tümünde gerçekleştirilecek olan kapsamlı asfalt çalışmaları ile vatandaşlarımızın her alanda daha kaliteli hizmetler alacak. Bahçelievler, Hürriyet ve Ertuğrulgazi Mahallesinde devam eden çalışmalarımız çalışma takvimimiz dahilinde diğer mahallelerde de gerçekleştirilecek. Zaten hali hazırda her bir mahallemizde imar ve ihya çalışmamız devam ediyor. Kimi mahallemizde yol ve asfalt çalışması yaparken kimisinde de park, bahçe ve sosyal donatı alanlarını gerçekleştiriyoruz” ifadelerine yer verdi.


  “Kapsamlı çalışmalarımız bütün mahallelerimizde gerçekleştiriliyor”


  Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların bütün mahallelerde sürdüğüne dikkat çeken Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Bahçelievler Mahallesinde başlayan ve şehrimizin bütün mahallelerinde gelen talepler doğrultusunda bozulan ve deforme olan cadde ve sokaklarda gerçekleştirilecek olan geniş kapsamlı asfaltlama çalışmaları devam ediyor.  Belediyemiz tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında ilimizdeki kurum ve kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarında bozulan cadde ve sokaklar, belediyemizin kapsamlı çalışmaları ile kış mevsimine kadar tamamlanması planlanıyor” dedi.


  ‘’Şehir altyapımızı yeni yollar ve yeni yağmur suyu hatları ile güçlendiriyoruz’’


  Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ayrıca şehrin birçok noktasında gerekli görülen alanlarda yeni yağmur suyu hatlarının yapıldığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Nihat Can, "Özellikle son aylarda meydana gelen ani sel baskınlarına karşı Bilecik Belediyesi olarak ilimizdeki ilgili kurumlar işbirliğiyle gerekli tedbir ve çalışmaları şu ana kadar yaptığımız gibi bundan sonra da gerçekleştireceğiz. Gerçekleştirilen çalışmalar ile ilimizde meydana gelen ani yağışlar nedeniyle oluşan zararların en az seviyeye indirilmesini amaçlıyoruz.

Çalışmalarımız kapsamında Ertuğrulgazi Mahallesi Taşvan Tepe Mevkisinde kapsamlı bir yol, kanalizasyon ve alt yapı çalışması gerçekleştiriyoruz. Böylece bu bölgemizin önümüzdeki 10 yıl ve 20 yıl sonrası yerleşim planını ve rotasını belirlemiş oluyoruz. Dolayısıyla geleceği görerek, çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Belediyemiz tarafından asfaltlama çalışmalarını diğer mahallelerimizin ihtiyaç görülen alanlarında da yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
  Belediye Başkanı Nihat Can açıklamasında ayrıca mahalle sakinlerinin çalışmalardan duydukları memnuniyetin kendilerine güç ve kuvvet verdiğini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle