KORSAN FİLM İHBARI

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet müdürlüğüne gelen korsan film ihbarı üzerine 6 Eylül sinema salonunda denetim yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Kasım 2021 Cuma 10:56
724 Okunma
KORSAN FİLM İHBARI
banner15

 Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet müdürlüğüne gelen korsan film ihbarı üzerine 6 Eylül sinema salonunda denetim yaptı.


Başta gıda ürünleri olmak üzere vatandaşlarımızın birçok konuda sağlıklı ve güvenli hizmet almaları amacıyla birçok başlıkta denetimler gerçekleştiren zabıta müdürlüğü ekipleri, bu kez sinema salonunu kontrol etti. Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’ne gelen korsan film ihbarı üzerine sinema salonunda bandrol denetimi gerçekleştiren ekipler, herhangi bir uygunsuzluğun olmadığını tespit etti.


Zabıta Müdürlüğü görevlileri, vatandaşlarımızın bu ve benzeri konulara karşı duyarlı olmaları gerektiğini belirterek, herhangi bir olumsuzluk ve uygunsuzluk ile karşılaştıklarında 153 numaralı telefonu arayabilecekleri bilgisini verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle