KENT KONSEYİ SEÇİMLERİ KAFA KARIŞTIRDI

30 Kasım 2019 Cumartesi 12:47
1201 Okunma
KENT KONSEYİ SEÇİMLERİ KAFA KARIŞTIRDI
banner15
banner18

Bilecik'te Kent Konseyi 1.Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilirken, 200'e yakın katılımcıya danışılmadan oluşturulan yönetim tepkilere neden olurken, bazı katılımcılar kendilerinin fikirlerinin alınmamasına tepki gösterdi. 


  Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Barosu Başkanı Halime Aynur, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ile 200’e yakın sivil toplum kuruluşu, dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı.


  “Kent konseyine çok önem veriyorum ve güzel çalışmaların yapılacağına inanıyorum”


  Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Semih Şahin, kent konseyine çok önem verdiğini ve Bilecik için güzel çalışmaların yapılacağına inandığını belirterek, “Ben öncelikle bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Kurulacak olan kent konseyinin şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Daha öncelerde de belirttiğim gibi kent konseyine ben çok önem veriyorum.

Aslında kent konseyleri bütün dünyada ve Avrupa’da çok önemli işlevleri görüyor. Ancak bizim ülkemizde yeterli oranda faydalanılmıyor. Bilecik Belediyesi öncülüğünde kurulan kent konseyinde her görüşten sivil toplum kuruluşu temsilcilerini bir arada getireceğine ve şehrimiz ile halkımızın menfaatine birçok çalışmanın gerçekleştirileceğine inanıyorum. Kent konseyinin faaliyetlerine başlaması ile birlikte şehrimiz için yeni fikirler ve çalışmalar ortaya çıkacak.

Belediye başkanı olarak benim görüşüm, her konuda eleştiriye açık olmak, bir çalışmada ben yaptım ve oldu yerine birlikte karar verebilmek, birlikte düşünebilmek ve ortak akılla bir sonuca varmaktır. Bu anlamda kent konseyinin birçok konuda bizlere katkı sağlayacağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.


  Divan kurulu üyelerinin Halit Gölcan, Nesrin Mazlum ve Tennur Tutgun’un olduğu toplantı dilek ve temennilerin belirtilmesiyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SANAYİ İSTİYORUZZ 2019-11-30 14:20:38

BU SEHRİN TEK SORUNU SANAYİ OLMAYIŞIII

Avatar
Ölü doğan konsey 2019-11-30 23:06:46

Chp yedek kulübesi

Avatar
BİLECİKLİ 2019-12-01 09:11:59

Sen ben bizim oğlan. Çatlak sese tahammül olamaz..

Avatar
Veli 2019-12-15 23:29:08

Bazı vakıf ve denekleri hiç çağırmadılar... Ahbap çavuş ilişkisi

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle