KADIN VE SPOR MERKEZİ KADINLARIN HİZMETİNE AÇILDI

 Bilecik Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi’ne kazandırılan Kadın Spor ve Yaşam Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.  

09 Mart 2018 Cuma 13:17
225 Okunma
KADIN VE SPOR MERKEZİ KADINLARIN HİZMETİNE AÇILDI

 Bilecik Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi’ne kazandırılan Kadın Spor ve Yaşam Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.  


  Bilecik TOKİ Osmangazi Mahallesi'ndeki tesisin açılış törenine Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, daire amirleri, muhtarlar, siyasi parti, kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda konuşma yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladığını belirtti.

 Yağcı, “Bugün birçok yönüyle özel ve güzel bir günü yaşıyoruz. Çok şükür geçtiğimiz yıl Beşiktaş Mahallemize kazandırdığımız Kadın Spor ve Yaşam Merkezinin açılışını yaparken, bir söz verdik ve Osmangazi Mahallemize de böyle bir eseri kazandıracağımızı söyledik. Bugün bunu gerçekleştirmiş olmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Kadınlarımız gerçekten bizler için çok önemli ve bizler de onlara layık eserler hazırlamaya gayret gösteriyoruz.

 Doğumdan ölene kadar hayatın her safhasında var olan kadınlarımızın gününü kutluyorum. Hanımlara yapılan her yatırım, yol, su, elektrik olarak toplumun her kesimine döner. Yaptığımız icraatların kabul edilip kullanıp da bizlere ayrı mutluluk veriyor. İnşallah Hürriyet, Ertuğrulgazi ve diğer mahallelerine de bu tür tesisler yapacağız. Bugün bu müjdeyi de veriyorum” ifadelerini kullandı.


  Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ise konuşmasında kadının toplumsal hayattaki önemine değinerek, katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür ederek, eserin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.


  Konuşmaların ardından, Bilecik Belediyesi tarafından Osmangazi Mahallesi’ne kazandırılan Kadın Spor ve Yaşam Merkezi düzenlenen törenle açıldı. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle