İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından, yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinde ilaçlama çalışmaları yapıldı.

19 Nisan 2018 Perşembe 12:55
164 Okunma
İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI YAPILDI

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından, yoğun ziyaretçi akınına uğrayan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinde ilaçlama çalışmaları yapıldı.

 


  Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların rahat ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları amacıyla gerçekleştirilen ilaçlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şehir merkezi ve mücavir alanlarda belirli dönemlerde ilaçlama çalışmaları yapan ekipler, çalışmaları kapsamında Bilecik Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridinde ilaçlama yaptı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak kentin birçok noktasında belirli aralıklarla ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak, ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Camilerin yanı sıra, park ve bahçeler ile piknik ve mesire alanlarında ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Bugün de çalışmalarımız kapsamında Tarih Şeridini ilaçladık. Yaz mevsiminde oluşabilecek her türlü rahatsızlığı önlemek amacıyla çalışmalarımız sürdürüyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın daha sağlıklı ortamlarda yaşamalarını sağlamaktır. Çalışmalarımız, planlamamız dahilinde diğer yerlerde de devam edecek” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle