GELECEĞİN SANATÇI VE MÜZİSYENLERİ YETİŞİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara yönelik gerçekleştirilen ‘’Müze Akademi’’ programı kapsamında geleceğin sanatçıları ve müzisyenleri yetişecek.

21 Ekim 2020 Çarşamba 12:14
54 Okunma
GELECEĞİN SANATÇI VE MÜZİSYENLERİ YETİŞİYOR
banner15

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara yönelik gerçekleştirilen ‘’Müze Akademi’’ programı kapsamında geleceğin sanatçıları ve müzisyenleri yetişecek.

Bilecik Belediyesi Sanat Akademisi ve Yaşayan Şehir Müzesi işbirliğinde salgınla mücadele kapsamında belirlenen kurallar çerçevesinde gerçekleştirilen programlarda çocuklar, çocuk yogası, seramik atölyesi ve taş boyama etkinliklerine katılırken aynı zamanda onlarca enstrümanı tanıyarak, hakkında bilgi alma imkanı bulacak.
"Program ile çocuk senfonisinin temellerini atıyoruz’’
Belediye Başkanı Semih Şahin, düzenlenen etkinlik ile ileride kurmayı planladıkları çocuk senfonisinin temellerini atmak olduğunu vurgulayarak, ‘’Etkinlikler, çarşamba ve cumartesi günü gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz aylarda açılışını gerçekleştirdiğimiz Sanat Akademisi eğitmenleri ile Yaşayan Şehir Müzesindeki personelimizin gayretli çalışmaları ile bu programı düzenliyoruz. Çocuklarımız, her çarşamba saat: 14:00 ile 14:45 saatleri arasında, cumartesi günü ise 15:00 ile 14:00 saatleri arasında Yaşayan Şehir Müzesini ziyaret ederek katılabilecektir. Amacımız, çocuklarımızın yeteneklerini keşfederek, ileride kurmayı planladığımız çocuk senfonisinin temellerini atmaktır. Bütün çocuklarımız ve ailelerini bu anlamlı ve faydalı etkinliklere davet ediyoruz’’ dedi.


Başkan Şahin ve eşi Serpil Şahin, daha sonra etkinliklere katılan çocuklara katılım belgelerini vererek, fotoğraf çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle