GELECEĞİN BASKETBOLCULARI GÖZ DOLDURDU

Bilecik Belediyesi tarafından yaz spor okulları kapsamında basketbol eğitimine minikler ilgi gösterirken, geleceğin basketbolcuları göz doldurdu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Ağustos 2021 Cuma 13:46
72 Okunma
GELECEĞİN BASKETBOLCULARI GÖZ DOLDURDU
banner15

Bilecik Belediyesi tarafından yaz spor okulları kapsamında basketbol eğitimine minikler ilgi gösterirken, geleceğin basketbolcuları göz doldurdu.


Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, yaz spor okulları kapsamında basketbol eğitimleri alan çocukları ziyaret etti. Yaz spor okulları faaliyetleri hakkında eğitmenlerden bilgi alan Subaşı, çocuklarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bilecik Belediyesi olarak çocuklar ve eğitim alanında ellerinden gelen çabayı ortaya koymaya çalıştıklarını belirten Subaşı, yaz spor okullarına ilginin yoğun olduğu bilgisini verdi.

Yaz spor okullarına aile ve öğrencilerden büyük bir ilgi olduğunu kaydeden Başkan Yardımcısı Subaşı, "Bilecik Belediyesi olarak bu yıl da salgın nedeniyle evlerinde kapalı kalan çocuklarımızı hem eğlendirmek hem de sporun güzelliğiyle buluşturmak istedik. Bu anlamda basketbol, futbol, tenis ve yüzme alanlarında kurslarımız büyük bir ilgiyle devam ediyor.

Çocuklar, uzman eğitmenler eşliğinde birçok konuda güzel eğitimler alıyor. Hedefimiz, yazın devam eden bu kursların kış mevsiminde de uygun alanlarda devam etmesini sağlamaktır. Böyle bir aktiviteyi çocuklarla buluşturduğumuz için çok mutluyuz’’ dedi.

Son Güncelleme: 20.08.2021 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle