FEN LİSESİ'NE SENTETİK SAHA MÜJDESİ

 Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesini ziyaret etti.  

12 Kasım 2018 Pazartesi 13:42
287 Okunma
FEN LİSESİ'NE SENTETİK SAHA MÜJDESİ
banner15

 Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesini ziyaret etti.  


  Belirli zaman dilimlerinde ildeki okulları ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’ni ziyaret ederek, okul müdürü, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Eğitime, çocuklarımıza ve gençliğe yönelik birçok çalışmaya katkı sunan Belediye Başkanı Nihat Can, ziyaretinde öğrencilere sentetik saha müjdesi verdi.


  Bilecik Belediyesinin her zaman imkanları ölçüsünde eğitime yönelik hizmetlerde katkı verdiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Nihat Can, şunları söyledi: “İlimiz Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Ev Ortamı Şenliği'ne katılarak öğrenci kardeşlerimizin eğlencelerine ortak olduk. Ailelerinden ve ev ortamlarından uzak olan Fen Lisesi öğrencileri için ‘Ev Ortamı Şenliği’ düzenleyen veliler, kendi elleriyle yaptığı çok çeşitli yiyecekleri şenlik havası içinde öğrencilere ikram ettiler.

Çocuklarımız sentetik saha talebinde bulundular. Okul bahçelerinin uygun olduğu alanda çocuklarımızın talebini yerine getirerek sentetik saha sözü verdik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek, motive etmek ve başarıya gidecek yolda onları desteklemek amacıyla elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Organizasyonda emeği geçen okul aile birliği üyelerine teşekkür ediyorum. Yarınımızın umutları çocuklarımıza sınavlarında başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle