EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Belediyesi Eylül ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleştirildi.

01 Eylül 2015 Salı 13:22
1413 Okunma
EYLÜL AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
banner15

 Bilecik Belediyesi Eylül ayı Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleştirildi.  

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Eylül ayı Belediye Meclis Toplantısında 3 gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddelerinin hepsi oy birliği ile kabul edildi.  İlk gündem maddesi Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Bilecik Belediyesi'ne hibe edile 1 adet Ford Cargo 2 bin 532 şasi üzerine 12 metreküp kapasiteli damperli kamyonun kabulü konusunun görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi. 

 

 

 İkinci gündem maddesi olarak, Bilecik Belediyesi hizmetlerinde kullanılmak üzere ekskavatör için 1 adet kırıcı ve 1 adet kazıcı yükleyici türü iş makinasının satın alınması konusunun görüşülmesi, oy birliği ile kabul edildi. Son gündem madddesi olarak, İmar konularının görüşüldü. Son gündem de bahsi geçen imar arazisi Bilecik-Aşağıköy akaryakıt ve servis istasyonu ve ticaret alanı ilave uygulama imar planın görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

 

  Gündem maddeleri sonrası Eylül ayı Belediye Meclis Toplantısı sona erdi.

Son Güncelleme: 01.09.2015 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle