DIŞARI ÇIKAMAYAN ÖĞRENCİNİN YARDIMINA BELEDİYE YETİŞTİ

Bilecik Belediyesi Güzel Market Dayanışma Mağazası çalışanları, sokağa çıkma yasağı nedeniyle ev ödevi çıktıları ile kırtasiye malzemelerini alamayan öğrenciyi evinde ziyaret ederek gerekli malzemeleri teslim etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:16
427 Okunma
DIŞARI ÇIKAMAYAN ÖĞRENCİNİN YARDIMINA BELEDİYE YETİŞTİ
banner15

Bilecik Belediyesi Güzel Market Dayanışma Mağazası çalışanları, sokağa çıkma yasağı nedeniyle ev ödevi çıktıları ile kırtasiye malzemelerini alamayan öğrenciyi evinde ziyaret ederek gerekli malzemeleri teslim etti.


Bilecik Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadığı gibi öğrencilerin de ihtiyaç duyduğu malzemeleri temin ediyor. Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Birim Sorumlusu Serdar Pehlivan, yaptıkları çalışma hakkında verdiği bilgide şunları söyledi:
‘’Bilindiği üzere vatandaşlarımız 17 günlük bir kapanmanın içindeler. 

Bilecik Belediyesi ilgili birçok birim çalışanı görev başında olduğu gibi biz de Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızı bu zor günlerde yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak gerek gıda yardımları, gerek yaşlı kişilerin evine yemek, ilaç ve benzeri ihtiyaç duydukları malzemeleri götürmek gibi faaliyetlerimiz oluyor.

Bugün de velisinin bize ulaştığı bir öğrencimizin ihtiyaç duyduğu kırtasiye malzemelerini Güzel Market Dayanışma Mağazamızdan aldık, daha sonra internetten alınması gereken çıktılarla birlikte öğrenciyi evinde ziyaret ederek, teslim ettik. Öğrencimiz ve ailesi çok mutlu oldular. Yaptığımız bu güzel çalışmalardan dolayı mutlu oluyoruz.

Dün de bir öğrencimizin velisi arayarak, oğlunun doğum günü olduğunu söyledi. Biz de pasta alarak, çocuğumuzu evinde ziyaret ettik ve doğum gününü kutladık. Amacımız zor günler yaşadığımız bu süreci daha kolay atlatmaktır’’ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.05.2021 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle