ÇOCUKLARDAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA ETKİNLİĞİ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Türkan Saylan ve Zübeyde Hanım Çocuk Sosyal Tesisleri’nde öğrenim gören çocukların hazırladığı 10 Kasım Atatürk’ü anma programına katılarak, öğrencilerin heyecanını paylaştı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Kasım 2021 Perşembe 12:05
99 Okunma
ÇOCUKLARDAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA ETKİNLİĞİ

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve eşi Serpil Şahin, Türkan Saylan ve Zübeyde Hanım Çocuk Sosyal Tesisleri’nde öğrenim gören çocukların hazırladığı 10 Kasım Atatürk’ü anma programına katılarak, öğrencilerin heyecanını paylaştı.


Zübeyde Hanım Çocuk Sosyal Tesisinde düzenlenen ve Baro Başkanı Halime Aynur, birim amirleri ve öğretmenlerin de katıldığı program Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması ardından İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Mustafa Kemal Atatürk için yazılan şiirleri okuyan öğrenciler daha sonra hep birlikte Atatürk çocukları adlı gösteriyi sundular.


Çocukların olduğu her programı takip ettiğini ve çocuklara büyük önem verdiğini kaydeden Başkan Şahin, ‘’Kıymetli eşim Serpil Şahin ve Baro Başkanımız Halime Aynur’la birlikte çocuklarımızın hazırladığı 10 Kasım Atatürk’ü anma programına katıldık. Çocuklarımız bizlerin geleceği. Onları Atatürk sevgisiyle yetiştirmek hepimizin görevi. İyi ki varsınız çocuklar, iyi ki varsın Mustafa Kemal Atatürk’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle