ÇOCUKLAR TİYATRO OYUNU İLE HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan ’Bir Sirk Hikayesi’ adlı oyunda çocuklar eğlenirken hem de öğrendi.

24 Şubat 2020 Pazartesi 15:46
113 Okunma
ÇOCUKLAR TİYATRO OYUNU İLE HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ
banner15

Bilecik Belediyesi tarafından çocuklar için hazırlanan ’Bir Sirk Hikayesi’ adlı oyunda çocuklar eğlenirken hem de öğrendi.  


  Odunpazarı Belediye Tiyatrosu tarafından hazırlanan ’Bir Sirk Hikayesi’ adlı çocuk oyununu, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı çocuklarla birlikte seyretti.

Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezinde sahnelenen ve çocuklar tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen tiyatro oyununda çocuklar, hayvan sirklerine hayır diye haykırdılar.

Hayvan sirkleri ile hayvanların hem özgürlüklerini kaybettiği hem de acı çektiği mesajının verildiği oyunda, hayvan sirkleri yerine insanların yer aldığı gösterilerin daha güzel olacağı bilgisi verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, oyun sonunda oyunculara teşekkür ederek, çiçek takdiminde bulundu. Çocuklar ve aileleri de oyunda birçok güzel bilgi öğrendiklerini belirterek, katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı’na teşekkür etti.

Son Güncelleme: 24.02.2020 16:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle