BİNLERCE ÖĞRENCİYE ÇAY VE ÇORBA İKRAMI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden eğitim gören binlerce öğrenciler soğuk havada belediye tarafından ikram edilen çay ve çorba ile ısındılar.  

20 Aralık 2018 Perşembe 13:27
135 Okunma
BİNLERCE ÖĞRENCİYE ÇAY VE ÇORBA İKRAMI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden eğitim gören binlerce öğrenciler soğuk havada belediye tarafından ikram edilen çay ve çorba ile ısındılar.  


  Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Üniversitesi yerleşkesine kazandırılan Öğrenci Otağı’nda öğrencilere çorba ve çay ikramı geleneği devam ediyor. Her çarşamba günü yaklaşık bin öğrenciye çorba ikram ederken, her gün ise; 2 bin ile 3 bin arası ücretsiz çay ikramı ediliyor. Soğuk havaların iyiden iyiye kendini hissettirdiği bu günlerde ikram edilen çay ve çorba üniversite öğrencileri ile içleri ısıtıyor.


  "Amacımız öğrenci kardeşlerimize küçük de olsa bizim de bir katkımız olsun"


  Yapılan ikrama bizzat katılan ve etkinlik hakkında bilgi veren Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, üniversite öğrencisi kardeşlerine haftanın her çarşamba günü ve her gün de ücretsiz çay ikram ettiklerini anlatarak, "Bu bir geleneğimiz. Osmanlıdan gelen geleneğimiz. Biz bu geleneği belediye olarak da şuan devam ettirmek istiyoruz.

Kardeşlerimiz de bu konuda çok memnunlar. Biz bunu daha da geliştirerek üniversitenin çeşitli yerlerinde böyle otaklar yaparak bu hizmeti çoğaltmak istiyoruz. Amacımız öğrenci kardeşlerimize küçük de olsa bizim de bir katkımız olsun. İnşallah onlar da mutlulardır" dedi.


  Öğrenciler çok memnun


  Yapılan bu hizmetten dolayı çok memnun olduğunu dile getiren üniversite öğrencisi Emre Yazıcı, "Nihat Can başkanımızın bize sağladığı bu imkânlar hiçbir ilde olmasa da bizim ilimizde tanınan bu imkan için çorba ikramı için çok teşekkür ederiz" dedi.


  Diğer bir öğrenci ise; "Makine Mühendisliği 4’üncü sınıf okuyoruz. 1’inci sınıftan beri belediye başkanımız tarafından bize çorba ikramı yapılıyor Çarşamba günleri. Güzel bir uygulama belediyemize teşekkür ederiz. Böyle devam etmesini dileriz" ifadelerine yer verdi.


  Öte yandan düzenlenen etkinliğe Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş da katılarak o da öğrencilere çorba ikram etti. 

Son Güncelleme: 20.12.2018 13:29
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BİLECİKLİ 2018-12-20 16:26:31

BASKANIM BU SEHRE CAY CORBA LAZIM DEGİL BU SEHRE GENÇLERİN CALISAK FABRİKA AÇMAK ONLARI DESTEKLEMEK ONLARAR YER GÖSTERMEK LAZIMM CAY CORBA HERKEZ VERİR MARİFET BİLECİK BÜYÜTÜP GELİŞTİRMEK ÖNEMLİİ

banner22

resim yükleresim yükle