BİLECİK'TE YAZIN KEYFİ SU EĞLENCE DÜNYASI'NDA

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası 2014 yaz sezonu için vatandaşlarımızın hizmetine açıldı.

03 Haziran 2014 Salı 05:48
2561 Okunma
BİLECİK'TE YAZIN KEYFİ SU EĞLENCE DÜNYASI'NDA
banner15

 

   Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası 2014 yaz sezonu için vatandaşlarımızın hizmetine açıldı.


 Bilecik Belediyesi tarafından geniş kapsamlı olarak gerçekleştirilen yenileme ve genişletme çalışmaları ile modern bir görüntü kazanan ve 2012 yılında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından açılışı yapılan Su Eğlence Dünyası, bu yaz sezonu için hemşehrilerimizin hizmetine girdi. Gerekli temizlik çalışmaları tamamlanarak, her yönüyle bütün hijyenik şartları barındır Su Eğlence Dünyası, hafta içi 13:00 ile 18:00 arasında; hafta sonu ise 11:00 ile 18:00 saatleri arasında vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.


 Erkeklerin, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma hizmet alabileceği Su Eğlence Dünyası'nda bayan hemşehrilerimiz; Salı, Perşembe ve Cumartesi günü hizmet alabilecektir. Ailelerin ise Pazar günü hizmet alabileceği Su Eğlence Dünyası'nda misafirler için büfe ve cafe ortamları bulunmaktadır.  Gerekli bütün önlemlerin alındığı Su Eğlence Dünyası'nda öğrenci tarifesi 5 TL; tam tarife ise 8 TL karşılığında hemşehrilerimizin hizmetinde olacak.


 Can kurtaran ekiplerin de bulunduğu Su Eğlence Dünyası, Eylül sonuna kadar Bileciklilere hizmet verebilecek.  Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve Yerel Yönetimler Dergisi tarafından ödül alan Karasu Gençlik ve Yaşam Adası'nda; futbol, basketbol, tenis ve Squash gibi spor alanlarının yanı sıra, Go­kart pisti, yeşil alanlar ve piknik yerleriyle kapsamlı bir yaşam ve spor alanına sahip olan vatandaşlarımız, Su Eğlence Dünyası ile yazın keyfini çıkaracak.

Son Güncelleme: 03.06.2014 05:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle