BİLECİK’TE “TÜRK HALK DANSLARI” KURSLARI DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen ve yüzlerce vatandaşın katıldığı Türk Halk Dansları eğitimleri devam ediyor.  

07 Kasım 2018 Çarşamba 13:42
210 Okunma
BİLECİK’TE “TÜRK HALK DANSLARI” KURSLARI DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen ve yüzlerce vatandaşın katıldığı Türk Halk Dansları eğitimleri devam ediyor.  


  Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Müzik kursları, çocuk korosu ve Türk Halk Müziği korolarının yanı sıra gerçekleştirilen Türk Halk Dansları etkinlikleri şehrin kültür ve sanat hayatına renk katıyor. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen kurslarda, katılımcılar uzman eğitmenler eşliğinde faaliyetlerini gerçekleştiriyor. Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, gerçekleştirilen etkinliğe katılarak kursiyer ve eğitmenlerle bir araya geldi.


  Bilecik Belediyesi’nin bir yandan fiziki ve yer üstü çalışmaları ortaya koymakla birlikte kültürel ve sanatsal aktiviteleri de vatandaşlarla buluşturduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Nihat Can, "Bilecik Belediyesi Türk Halk Dansları ekibimiz canla başla yöresel ve geleneksel kültürümüzü yaşatmak adına güzel faaliyetler ortaya koyuyor.

Biz de öğrencilerimizin çalışmalarını yakından izledik. İnşallah halk dansları ekibimiz Bilecikli hemşehrilerimize güzel bir programda buluşturmayı iple çekiyoruz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle