BİLECİKLİLER DARICA’DA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ

Kocaeli Bilecikliler Derneği tarafından 11.11 Bilecikliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verildi.  

12 Kasım 2018 Pazartesi 17:05
349 Okunma
BİLECİKLİLER DARICA’DA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİ
banner15

Kocaeli Bilecikliler Derneği tarafından 11.11 Bilecikliler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen buluşmada, birlik ve beraberlik mesajları verildi.  


  Kocaeli Darıca Adnan Menderes Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen programa, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.


  Belediye Başkanı Nihat Can, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği program hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’11.11 Bilecikliler Gününde bugün 30’uncu kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Kocaeli Bilecikliler Derneğimizin düzenlediği Bilecikliler Gününde hemşehrilerimiz ile buluşmanın heyecanını yaşadık.

Dile kolay 30 yıldır Kocaeli’nde Bilecikli hemşehrilerimizin canla başla kurarak büyük bir aileye dönüşen Kocaeli Bilecikliler Derneğimizin düzenlediği 11.11. Bilecikliler gününde Bilecik'imizin değerleri bir arada toplandı. Başta Kocaeli Bilecikliler Derneği Başkanımız Ali Ekmel Bilir olmak üzere, kuruluşundan bu yana büyük emek vererek bu günlere getiren eski başkanlarımıza, yönetim kuruluna, üyelerimize ve Bilecikli hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle