BİLECİK’İN KURTULUŞ YERİ VE ÖNEMİ ANLATILDI

Bilecik'in düşman işgalinden kurtuluşun 99'ncu yıl dönümü etkinliklerin son gününde Bilecik’in kurtuluş mücadelesindeki yeri ve önemi önce sempozyum ile daha sonra tiyatro gösterisi ile anlatıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
08 Eylül 2021 Çarşamba 13:58
64 Okunma
BİLECİK’İN KURTULUŞ YERİ VE ÖNEMİ ANLATILDI

Bilecik'in düşman işgalinden kurtuluşun 99'ncu yıl dönümü etkinliklerin son gününde Bilecik’in kurtuluş mücadelesindeki yeri ve önemi önce sempozyum ile daha sonra tiyatro gösterisi ile anlatıldı.


Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezindeki programda Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk SelviBilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Taner Bilgin ve Doç. Dr. Refik Arıkan'ın katılımıyla 'Kurtuluş Sempozyumu' düzenlendi.

Ardından ‘Kurtuluş Bilecik Dans Tiyatrosu ekibi de gösterileriyle Bilecik’in kurtuluş savaşındaki yerini anlattı.

Belediye Başkanı Semih Şahin, Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve Özgür Algın, birim müdürleri, öğrenci ve davetlilerin katıldığı program, ritim dans ekibinin gösterisiyle son buldu.

Belediye Başkanı Semih Şahin, sempozyum ve gösteri sonunda konuk katılımcılara çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Bilecik’in kuruluş ve kurtuluş şehri olduğunu hatırlatan Başkan Şahin, önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı ve geniş platformlarda sempozyum ve konferansların yapılacağı bilgisini verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle