BİLECİK TURİZM FUARINDA ANLATILDI

Diriliş yurdu Bilecik, Bursa’da gerçekleştirilen Bursa Turizm Zirvesi’nde anlatıldı.  

23 Ekim 2018 Salı 15:16
150 Okunma
BİLECİK TURİZM FUARINDA ANLATILDI
banner15

Diriliş yurdu Bilecik, Bursa’da gerçekleştirilen Bursa Turizm Zirvesi’nde anlatıldı.  


  Bursa Valiliği himayelerinde, Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla ve turizm kuruluşları ile birlikte Bursa Turizm Platformu ve Merinos AKKM tarafından düzenlenen 3. Bursa Turizm Zirvesi ve 1. Bursa Turizm Fuarında şehirler, sahip oldukları turistik değerleri ve doğal güzellikleri anlattı.


  Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte turizm sektörü paydaşlarının katılımıyla gerçekleştirilen Bursa Turizm Fuarı’nda Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz katılarak, Bilecik'in tarihi ve kültürel değerleri yanı sıra turistik zenginlikleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

18 ülkeden 109 yabancı seyahat acenta yetkilisinin iştirak ederek stant açtığı 1. Bursa Turizm Fuarı'nda Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz, ‘Diriliş Şehri Bilecik’ konulu başlıkta Bilecik'in tarihi ve kültürel değerleri ile birlikte turizm sektöründeki yeri ve önemi hakkında bilgiler verdi.


  Fuar sonunda Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmaka YTK Başkanı Murat Saraçoğlu, Bilecik Belediyesi Görevlisi Arkeolog Ertuğrul Gündüz’e, Bilecik Belediyesi’nin Bursa Turizm Fuarına vermiş olduğu katkılar dolayısıyla Teşekkür Belgesi takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle