BİLECİK, TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİ YANISIRA BÜTÜN GÜZELLİKLERİ İLE KANAL AVRUPA EKRANLARINDA OLACAK

Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen televizyon programları ile ilimizin tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal yaşantısından görüntüler paylaşmaya devam ediyoruz.

29 Ekim 2015 Perşembe 11:30
1206 Okunma
BİLECİK, TARİHİ VE KÜLTÜREL DEĞERLERİ YANISIRA BÜTÜN GÜZELLİKLERİ İLE KANAL  AVRUPA EKRANLARINDA OLACAK
banner15

 Bilecik Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen televizyon programları ile ilimizin tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal yaşantısından görüntüler paylaşmaya devam ediyoruz.

 

 

 Taşı mermer, toprağı seramik, yaprağı ipek; kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik, Kanal Avrupa ekranlarında yayınlanacak olan ''Yeni Türkiye Vizyon 2023 Bilecik Özel'' programı ile ekranlara gelecek. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Mustafa Tübcel'in sunduğu ve Bilecik'in sesinin Türkiye ve Avrupa'ya duyurulacağı programa konuk olarak, şehrimizin başta tarihi ve kültürel özellikleri olmak üzere, ekonomisi, doğal güzellikleri, turizm kaynakları ve diğer güzelliklerini anlatacak. Bilecik Belediyesi'nin çalışmaları ve yeni projeleri hakkında da bilgi veren Belediye Başkanımız Selim Yağcı, 11 yıllık hizmeti döneminde şehrimize kazandırılan yeni eserler ve çalışmalar hakkında da bilgi verecek.Şehrimizin tanıtımı ve turistik değerlerini ortaya çıkarma anlamında büyük işlevler görecek olan programda, şehrimizin birçok noktasındaki güzelliklerinden enstanteneler sunulacak.

 Değerli hemşerilerimizi; bugün Saat: 20:00'de Kanal Avrupa ekranlarında yayınlanacak olan ve Bilecik'imizin birçok bölgesinde ve birçok konuda çekilen güzel enstantenelerin de bulunduğu programı izlemeye davet ediyoruz.


Son Güncelleme: 29.10.2015 11:30
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle