Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nden Başkan Selim Yağcı'ya Ziyaret

Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Çocuk Sorumlusu Kevser Fidan ve üyelerden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

25 Ocak 2014 Cumartesi 14:18
1414 Okunma
Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nden Başkan Selim Yağcı'ya Ziyaret
banner15

Bilecik Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, Çocuk Sorumlusu Kevser Fidan ve üyelerden oluşan heyet, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.Kent konseyi başkan yardımcısı Tekelioğlu Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.

Başkan Selim Yağcı, ziyaretten dolayı Tekelioğlu, Fidan ve üyelere teşekkür ederek, ziyaretten dolayı memnuniyetini bildirdi.Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin güzel faaliyetlerde bulunduğunu dile getiren Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:

“Ben başta bu oluşumun gerçekleşmesine katkı sağlayan Muzaffer Tekelioğlu’na ve Kevser Fidan Hanımefendiye teşekkür ediyorum. Kent konseyi çocuk meclisi başkanı ve üyelerini cesaretlerinden dolayı ayrı ayrı kutluyorum. Bu yaşlarda sorumluluk alan siz çocuklarımızın gelecekte yönetim kadrolarında vazife alacağından hiç kuşkum yok. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Her faaliyetinizde sizlere destek olacağım. Her zaman ifade ettiğim gibi çocuklarımız bizlerin geleceğidir. Sizler için çok güzel çalışmalar yaptık. Çocukluğunuzu doya doya yaşayın diye eğlence yerleri, parklar oluşturduk. Eğitime destek konusunda da elimizden gelen gayreti gösterdik. Bundan sonra da devam edeceğiz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

 Tekelioğlu ise yaptığı açıklamada ''Kent Konseyi olarak alt gruplar oluşturduk. Bu gruplardan biri de çocuk meclisimiz. İl Milli Eğitim Müdürümüzün destekleri ile her okuldan ikişer temsilcinin çocuk meclisini temsil etmesini istedik. İl merkezinde bulunan okullardan 52 öğrenci ile çocuk meclisini oluşturduk. Çocuk meclisimiz ile yapılan ilk toplantıda öğrencilerin ilgi, istek ve kabiliyetleri doğrultusunda 8 tane alt grup oluşturduk. Her öğrencimizin alt gruplarda görev almalarını sağladık. Kendi aralarında başkan seçtiler. Ayrıca kent konseyi çocuk meclisi başkanını seçti. Böylece başkan ve yönetim kurulu üyelerini belirledik. Şubat tatilinden sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gayemiz öğrencilerimizin küçük yaşlardan itibaren sorumluluk alma, yönetme ve yaşadığı çevreye katkı sağlama davranışlarını kazandırmaktır. Sizlerin desteklerinizi bekliyoruz.”dedi. Belediye başkanı Selim Yağcı kent konseyi çocuk meclisi yönetim kurulu üyelerine hediyeler takdim ederek, fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 25.01.2014 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle