BİLECİK İTFAİYESİ YANGIN BÖLGESİNDE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Antalya’da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ağustos 2021 Perşembe 12:45
171 Okunma
BİLECİK İTFAİYESİ YANGIN BÖLGESİNDE MÜCADELEYE DEVAM EDİYOR
banner15

 Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Antalya’da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.


Antalya'da başlayan ve geniş bir alana yayılan orman yangınları için Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Ekipler, Akdeniz Bölgesinde etkisini sürdüren yangınlarda görevlerini eksiksiz şekilde yerine getirmeyi sürdürüyor.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Güzelbağ köyündeki görevlendirmenin ardından, Taşağıl’da ki helikopter su alma havuzunu dolu tutmak için görevlendirilen Bilecik Belediyesi itfaiye ekipleri çalışmalara aralıksız katılıyor.
Öte yandan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, “Yangınların sona ermesi için var güçleriyle çalışan tüm görevli ve vatandaşlarımıza kolaylıklar diliyor, bu kötü günlerin en kısa sürede sona ermesini diliyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle