BİLECİK HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR GELİŞİYOR

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, belediye tarafından yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla hasbıhal etti. 

14 Şubat 2019 Perşembe 12:25
183 Okunma
BİLECİK HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR GELİŞİYOR
banner15

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, belediye tarafından yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla hasbıhal etti. 


  Vatandaşların görüşlerini dinleyen Başkan Can, "Bilecik'imiz her geçen gün büyüyüp gelişiyor, bizlerde esnaf ve vatandaşımızın yanında olarak onların görüş ve önerilerini aldık" dedi.


  Başkan Can, kent merkezinde belediye tarafından yapılan çalışmaları incelerken, çarşı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların istek ve taleplerini değerlendiren Başkan Can, "Esnafımızla ve vatandaşlarımızla selamlaştık ve hasbıhal ettik. Bilecik'imiz her geçen gün büyüyüp gelişiyor, bizlerde esnaf ve vatandaşımızın yanında olarak onların görüş ve önerilerini aldık çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Daha yaşanabilir, daha dinamik ve her alanda daha cazip bir Bilecik için görüş alışverişinde bulunduk, çaylarını içtik" ifadelerini kullandı.


  Öte yandan esnaf ve vatandaşlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle