BİLECİK EKİBİNİN PLAY-OFF 1. TUR KARŞILAMASINDA RAKİBİ BELLİ OLDU

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) takımlarından Bilecik Belediyespor, E Grubu ikinci tur son karşı takım sahaya çıkmayınca maçı 20-0 hükmen kazandı.

18 Nisan 2016 Pazartesi 06:31
1086 Okunma
BİLECİK EKİBİNİN PLAY-OFF  1. TUR KARŞILAMASINDA RAKİBİ BELLİ OLDU

  Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) takımlarından Bilecik Belediyespor, E Grubu ikinci tur son karşı takım sahaya çıkmayınca maçı 20-0 hükmen kazandı.  

 

 

  Bilecik Atatürk Spor Salonun’da oynanması gereken, EBLL E Grubu ikinci tur son maçında Antalyanın Yıldızları takımı ligden çekilince, Bilecik Belediyespor maçı 20-0 hükmen kazanmış oldu. Bu galibiyet sonrası EBLL E Grubu ikinci turu Balıkesir temsilcisi Karası Basketbol takımının ardından ikinci sırada bitiren Bilecik Belediyespor Play-Off  1. Tur karşılaşmasında İzmir Üniversitesi ile eşleşti.

 

 

  "İLK TURDA AVANTAJ ELİMİZDE"

 

  Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut, Antalyanın Yıldızları takımı ligden çekildiği federasyona bildirdiğini ve bu maçım 20-0 hükmen kazandıklarını belirtti. Karabulut, “Bilecik Belediyespor E Grubu ikinci tur istediğimiz yerde bitiremedik. Lider olarak bitirerek Play-Off  1. Tur karşılamasında oynayacağımız maçlarda avantaj elde etmek istedik ama olmadı.

 

 

 Play-Off  1. Tur’da  İzmir Üniversitesi eşleştik. İlk maç bu hafta sonu İzmir deplamanında oynayacağız. 26 Nisan Salı akşamı saat 19:00’da rövanş maçını Bilecik Atatürk Spor Salonun’da oynayacağız. Orda yenilir burada yenersek, 28 Nisan’da üçüncü maçı grubu ikinci sırada bitirmemiz sebebiyle yine kendi evimizde oynayacağız.

 

 

 Grubu lider bitirseydik bu üst tura çıktığımızda yine beraberlik olması durumunda son maçı evimizde oynayacaktık. İkinci bitirdiğimiz için bu Play-Off  2. Tur’a yükselirsek bu maçı deplasmanda oynayacağız. Böyle bir avantajı kaybettik. Takımın havası iyi bu hafta sonu İzmir’de güzel bir müsabaka bizleri bekliyor” dedi.

Son Güncelleme: 18.04.2016 06:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle