BİLECİK ÇİÇEKLERLE DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

 Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çiçek ekimi devam ediyor. 

20 Ağustos 2018 Pazartesi 11:54
236 Okunma
BİLECİK ÇİÇEKLERLE DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

 Bilecik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çiçek ekimi devam ediyor. 


  Tüm park, bahçe ve mesire alanlarının çim biçilmesi, ağaç budanması ve yine şekilli ağaçların kesilmesiyle birlikte sulama ve tamirat çalışmaları yanı sıra şehir estetiğine büyük önem gösteren Bilecik Belediyesi, kentin muhtelif yerlerini çiçekler ile donatıyor.

 Ankara İstanbul yolu üzerindeki Sultaneli sokağı peyzaj düzenlemesi kapsamında park ve bahçeler müdürlüğü dekoratif görünümlü çiçek peyzaj çalışmalarını tamamladı. 

 Her gün Bilecik’in ayrı bir noktasını süsleyen Bilecik Belediyesi Sultaneli Osmanlı Sokağı'ndaki çalışma ile şehrin vitrini niteliğindeki caddeyi çiçeklendirme çalışmasıyla süsledi. Böylece ili ziyaret edecek misafirler yeni ve daha çok fotoğraf kareleriyle ilden ayrılacak.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle