BİLECİK BELEDİYESİ'NE ''EN GÜZEL KAMU KURUMU BAHÇESİ'' ÖDÜLÜ

Bilecik Belediyesi "En Güzel Kamu Kurumu Bahçesi" ödülü verildi.

04 Haziran 2016 Cumartesi 05:32
1325 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ'NE ''EN GÜZEL KAMU KURUMU BAHÇESİ'' ÖDÜLÜ
banner15

   Bilecik Belediyesi "En Güzel Kamu Kurumu Bahçesi" ödülü verildi.  

 

 

      Dünya Çevre Günü dolayısıyla Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, Bilecik Belediyesi'ne; ''En Güzel Kamu Kurumu Bahçesi'' ödülü layık görüldü. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen programa Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkan Vekili Nihat Can'a, plaket ve teşekkür belgesini taktim etti.

 

 

    Bilecik Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ''Dünya Çevre Günü'' 2016 yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen ''En Güzel Kamu Kurumu Bahçesi'' yarışmasında birinci seçilen Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Nihat Can Bilecik  Belediyesi olarak almış oldukları ödülün memnuniyet verici olduğunu belirtti.

 

 

    Bilecik Belediyesi'nin, bin adet fesleğen çiçeği dağıttığı programda ayrıca çevreyi korumanın önemini anlatan broşürler dağıtıldı.

 

Son Güncelleme: 04.06.2016 05:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBahçeGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle