BİLECİK BELEDİYESİNDEN RÖGARLARDA KIŞ İLAÇLAMASI  

 Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, şehirdeki birçok noktada bulunan rögar kapaklarında kapsamlı ilaçlama çalışması yapıldı.  

26 Ekim 2018 Cuma 15:35
191 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİNDEN RÖGARLARDA KIŞ İLAÇLAMASI   

 Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, şehirdeki birçok noktada bulunan rögar kapaklarında kapsamlı ilaçlama çalışması yapıldı.  


  Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından vatandaşların rahat ve sağlıklı bir kış mevsimi geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen haşere ilaçlama çalışmaları tüm hızla devam etmekte. Şehir merkezi ve mücavir alanlardaki kapsamlı ilaçlama çalışmaları ile haşere oluşumlarının engellenmesi amaçlanıyor.

Yaz mevsimi boyunca Şeyh Edebali Türbesi ve camilerin yanı sıra, yeşil ve sulak alanlar, park ve bahçeler ile piknik ve mesire alanlarında kapsamlı ilaçlama çalışması yapan ekipler, kış mevsimi öncesinde oluşabilecek haşerelere karşı ilaçlama çalışması yaptı.Çalışmalar hakkında bilgi veren Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, “Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak şehrimizin birçok noktasında her mevsim ilaçlama çalışmamız devam ediyor.

Kanal, kanalizasyon ve yağmur suyu giderlerinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Diğer zamanlarda ilimizde bulunan süs havuzları, çöplük, gübrelikler, piknik alanları ile kanal ve kanalizasyon önlerinde ilaçlama çalışmaları yaptığımız gibi şimdi de şehir merkezindeki rögarlarda ilaçlama çalışması yapıyoruz. Amacımız haşerelerin oluşmasını önceden engelleyebilmek.  Kullandığımız tüm ilaçlar, Sağlık Bakanlığı tarafından, halk sağlığı alanında kullanılmasına ruhsat verilmiş ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından da onaylanmış ilaçlardır” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle