BİLECİK BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA ''BİLECİK ÇOCUK DERGİSİ''

Bilecik Belediyesi tarafından yaz tatiline giren çocuklara, ’’Bilecik Çocuk Dergisi’’ dağıtıldı. Eğitime her anlamda destek veren ve çocuklar her türlü eğitim faaliyetine katkı sağlayan Bilecik Belediyesi, gerçekleştirilen çalışma ile yaz tatiline giren çocuklara kitap ile bağlarını koparmamasını amaçlıyor.

01 Temmuz 2015 Çarşamba 06:49
1273 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLARA ''BİLECİK ÇOCUK DERGİSİ''

 Bilecik Belediyesi tarafından yaz tatiline giren çocuklara, ’’Bilecik Çocuk Dergisi’’ dağıtıldı.
Eğitime her anlamda destek veren ve çocuklar her türlü eğitim faaliyetine katkı sağlayan Bilecik Belediyesi, gerçekleştirilen çalışma ile yaz tatiline giren çocuklara kitap ile bağlarını koparmamasını amaçlıyor.

 

 

 Bilecik Belediyesi’nin bir eğitim ve kültür hizmeti olan çalışma kapsamında; Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kognre Merkezi, Dedeoğlu Kur’an Kursu ve Camisi ile Osmangazi Mahallesi’ndeki TOKİ Camii’ndeki Kur’an Kursu öğrencilerine ’’Bilecik Çocuk Dergisi’’ dağıtıldı. Her yıl gerek eğitim setleri ile gerek okul park ve bahçelerindeki düzenleme çalışmaları ile eğitime büyük katkılar sağlayan Bilecik Belediyesi tarafından bütün mahalle konaklarındaki Kur’an Kursları ve camilerde eğitim gören çocuklara ’’Bilecik Çocuk Dergisi’’ dağıtılmaya devam edileceği bildirildi.

 


’’ÇOCUKLARIMIZIN YAZ TATİLİNİ HER ANLAMDA VERİMLİ GEÇİRMELERİNİ AMAÇLIYORUZ’’


  Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen çalışma hakkında yaptığı değerlendirmede, Bilecik Belediyesi olarak güzel bir çalışmaya daha imza attıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını kaydetti. Eğitim ve çocuklara yönelik gerçekleştirilen tüm çalışmaların önemli olduğunu ve Bilecik Belediyesi olarak bu noktada gerekli tüm katkıları sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devem etti:



’’Eğitim ve çocuklarımız ile ilgili olan her türlü faaliyeti önemsiyoruz. Bilecik Belediyesi olarak çocuklarımıza, imkanlarımız ölçüsünde katkı sağlayamaya çalışıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak yaz mevsiminde gerek Yaz Okulları gerek diğer güzel aktivitelerimizle çocuklarımıza yaz mevsimini verimli geçirmelerini istiyoruz. Bilecik Çocuk Dergisi gibi bir çalışma ile çocuklarımızın yaz mevsiminde kitap ile olan bağlarını koparmamayı ve şehrimiz hakkında da bilgiler içeren dergiden faydalanmalarını amaçladık. Bundan sonraki süreçte de çocuklarımıza yönelik yapılması gereken tüm faaliyetlere gerekli katkıyı sağlamaya hazırız."

Son Güncelleme: 01.07.2015 06:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle