BİLECİK BELEDİYESİ'DEN YUNUS EMRE KONSERİ

Bilecik Belediyesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi işbirliğinde Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Yunus Emre şiirleri tasavvuf musiki konseri verildi.

30 Mayıs 2016 Pazartesi 08:07
849 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ'DEN YUNUS EMRE KONSERİ
banner15
   Bilecik Belediyesi ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi işbirliğinde Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Yunus Emre şiirleri tasavvuf musiki konseri verildi.  
 
 
   Bilecik’teki yabancı uyruklu öğrencilerin ilahiler okuduğu programa; Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın eşi Fatma Yağcı, Fas - Şafşavan (Chefchaouen) Belediye Başkanı Mohamed Sefiani ve beraberindeki heyet, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda izleyici katıldı.  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosuna Yunus Emre Enstitüsünden yaklaşık 20 öğrencinin de katıldığı konser, Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Tuncay Dağlı şefliğinde gerçekleştirildi. 
 
 
 
   Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, programın sonunda yaptığı konuşmada, Bilecik'te güzel ve anlamlı bir gece daha yaşadıklarını belirtti. Bilecik'te her akşam ayrı bir güzelliğini yaşandığına vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ''Ramazan ayına bir hafta kala gerçekleştirilen bu güzel program ile hoş vakit geçirdik. Etkinlik ile Yunus’u, Yunus’un dilinden, kainatı ve dünyayı şiirlerle ve ilahilerle yad etme fırsatı bulduk.
 
 
    Her zaman belirttiğimiz gibi birlik ve beraberlikten hep kuvvet getirir. Bu tür organizasyonlar da aslında birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye imkan veriyor. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği bulunan bütün arkadaşlarımıza, korodaki bütün kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.
 
 
    Programın sonunda Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Tuncay Dağlı ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Muharrem Dayanç'a, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tabak hediye etti.

Son Güncelleme: 30.05.2016 08:07
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKonserGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle