BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KUAFÖR DENETİMİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından il merkezinde bulunan erkek kuaförlerine yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirildi.

24 Aralık 2015 Perşembe 09:49
851 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KUAFÖR DENETİMİ
banner15
Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından il merkezinde bulunan erkek kuaförlerine yönelik kapsamlı denetim gerçekleştirildi.  
 
 
  Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekibi, vatandaşların daha hijyenik ortamlarda hizmet alabilmesi amacıyla il genelinde bulunan erkek kuaförlerine yönelik denetim yaptı.
 
 
Yapılan açıklamaya göre; vatandaşların diğer hizmetlerde olduğu gibi sağlığı yakından ilgilendiren erkek kuaförlerinden de en iyi ve en sağlıklı hizmeti alabilmeleri amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde birçok başlıkta kontroller gerçekleştirildi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde kuaför salonlarının iş yeri açma ve çalıştırma yönetmeliğine uygunluğu, mesleki iş yeri temizliği, iş yeri tertip ve düzeni, kullanılan ürünlerin durumu ve kullanım izni ile onayı olup olmadığı, kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri, portör muayene kartları, bir iş yerinde bulunması gereken temel unsurlar, tuvalet, ecza dolabı kontrolü gibi birçok konu incelendi. İş yerlerindeki fiyat listesini de denetleyen Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerinde ayrıca  işletme sahipleri ve çalışanların müşterilere karşı tutum ve davranışlarında göstermeleri gereken nezaket noktasında uyarı ve tavsiyelerde bulundu.
 
 
  Vatandaşların büyük bir memnuniyet ile karşıladığı denetimlerin belirli aralıklarla gerçekleştirileceği kaydedildi.

Son Güncelleme: 24.12.2015 09:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBelediyeZabıta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle