BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KAPSAMLI DENETİM

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından şehir merkezindeki iş yerlerinde kapsamlı denetim yapıldı.

16 Aralık 2015 Çarşamba 05:21
852 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN KAPSAMLI DENETİM
Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından şehir merkezindeki iş yerlerinde kapsamlı denetim yapıldı.  
 
 
 
   Vatandaşların, başta gıda üretimi yapan iş yerlerinden en iyi ve kaliteli hizmeti almaları amacıyla gerçekleştirilen kontrollerde, Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kapalı Pazarın yanı sıra, marketlerde ve Küçük Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerinde incelemeler yaptı.
 
 
  Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehirde faaliyet gösteren market ve alışveriş merkezlerinde yaptığı denetimlerde başta iş yeri temizliği olmak üzere ürünlerin üretim koşulları, son tüketim tarihi, gramajı, ruhsat kontrolleri ile satışa sunulan malların üzerinde fiyat etiketlerinin olup olmadığını denetledi. Genel hijyen şartlarını da kontrol eden ekipler, gerekli durumlarda uyarılarda bulundu.
 
 
 
    KAPALI PAZAR DENETİMLERİ
 
    Vatandaşlar her zaman sağlıklı ve kaliteli ürünler temin edebilmeleri amacıyla birçok noktada denetimlerini sürdüren ekipler, çalışmaları kapsamında Kapalı Pazarda kontrollerde bulundu. Pazarın genel işleyişi ve temizlik şartlarını kontrol eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, satışa sunulan malların etiket fiyatlarının olup olmadığı da kontrol etti.
 
 
   KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ DENETİMİ
 
   Başta gıda olmak üzere birçok konuda denetimler gerçekleştiren ekipler, kontrol faaliyetleri kapsamında, kentte Küçük Sanayi Sitesindeki iş yerlerini denetledi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerinde iş yerlerinde ruhsatlara aykırı faaliyetlerin olup olmadığını inceledi.
 

Son Güncelleme: 16.12.2015 05:21
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKZabıtaDenetim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle