BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin birçok noktasında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi.

20 Ağustos 2015 Perşembe 10:36
1477 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMALARI

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin birçok noktasında çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi.

 

 

  Vatandaşların her alanda sağlıklı ve kaliteli bir hizmet almaları amacıyla birçok iş yeri ve gıda üretim yerlerinde denetimler gerçekleştiren Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına yenilerini ekledi. Zabıta ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında açıklama yapan Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Erdem Tetik,  M Plakalı halk dolmuşlarının ulaşımda daha rahat seyir etmeleri amacıyla güzergahtaki belirli noktalara durak tabelaları yerleştirdiklerini belirtti.

 

 

Tetik, “Böylece, trafikte de büyük bir kolaylık sağlayan uygulama ile vatandaşlarımız belirtilen duraklarda bekleyerek, halk dolmuşlarına binebilecek. Gerçekleştirilen çalışma ile her gün büyüyen ve gelişen şehrimizdeki halk dolmuşu trafiği daha düzenli hale gelmiş olacak. Diğer yandan çalışmalarımız kapsamında Kapalı Pazar alanı ile Pazar günü kurulan açık pazar alanında parsel çizgi çalışması gerçekleştirdik.

 

 

Gerçekleştirilen çalışma ile silinen ve kaybolan çizgileri belirgin hale getirerek, insanlarımız ve kapalı pazar çalışanlarımıza kolaylık sağladık. Bunların yanı sıra Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, şehrimizin bazı noktalarında delinatör yerleştirme çalışması gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 20.08.2015 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle