BİLECİK BELEDİYESİ YILIN İLK İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI

Bilecik Belediyesi yönetim kadrosu 2017 yılının ilk istişare ve değerlendirme toplantısını yaptı.

10 Ocak 2017 Salı 07:38
547 Okunma
BİLECİK BELEDİYESİ YILIN İLK İSTİŞARE TOPLANTISINI YAPTI
banner15
   Bilecik Belediyesi yönetim kadrosu 2017 yılının ilk istişare ve değerlendirme toplantısını yaptı.  
 
 
      Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında gerçekleşen toplantıda birim müdürleri hazır bulundu. 2016 değerlendirmelerini konuşulurken 2017 yılı için planlanan projeler hakkında da istişareler gerçekleştirildi. Başkan Yağcı toplantının ardından, “Yönetim kadromuz ile 2017 yılı ilk istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.
 
 
   2016 yılı ülkemiz açısından zor bir süreç oldu ancak Millet olarak her türlü zorluğun üstesinden geldik ve gelmeye de devam edeceğiz. Geçen yıl birçok önemli projelere ve yatırımlara hep birlikte imza attık. 2017 yılının da gerek ülkemiz gerek Bilecik'imiz açısından büyük yatırımlarının, kalkınma hamlelerinin gerçekleştirileceği bir yıl olacak. Bizlere güç veren, güvenen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

Son Güncelleme: 10.01.2017 07:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle